Miftari: Mafia e sundon Kosovën

  • 11 prill 2019 - 12:17
Miftari: Mafia e sundon Kosovën

“Edhe shurdhmemecët e të verbrit e dinë edhe e ndjejnë se në Kosovë sundojnë krimi i organizuar politik dhe korrupsioni. Kosovën e sundojnë parasistemet politike, domethënë klanet mafioze-politike, që veprojnë si shërbim sekret i një klani, i një familje, i disa individëve, dhe pikërisht ata individë politikë mafiozë vendosin kush duhet me qenë kryeprokuror, prokuror, gjyqtar, polic hetues, kryepolic, ata vendosin kush duhet me qenë pjesëtar i AKI-së, kush duhet shef, e deri edhe në fakultete e gjykata kushtetuese vendosin gishtin kush duhet të punojë aty.

Prandaj, edhe rezultatet e sundimit të ligjit dhe kundër korrupsionit dhe kundër krimit të organizuar në nivel të lartë janë zero dhe Kosova po zbrazet nga të rinjtë shqiptarë”, tha Naim Miftari për “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)