Stomatologët në QKUK harrojnë pacientët, shikojeni se çfarë është më primare për ata

  • 15 prill 2019 - 13:48
Stomatologët në QKUK harrojnë pacientët, shikojeni se çfarë është më primare për ata

Gjatë ditës së sotme një pacientë i cili po bënte vizitë mjekësore në Stomatologji të QKUK-së, ka dërguar disa fotografi në redaksinë e gazetës "Kosova Sot".

Ai është shprehur se unë jam këtu i shtrirë dhe po pres të kontrollohem derisa mjekët ti përfundojnë punët në telefon, transmeton gazeta "Kosova Sot"

Image

Siç shihet në foto janë një grup stomatologësh janë të fokusuar në telefonat e tyre.

Shikoni: 

Image

(Kosova Sot)