Deputetët dhe Kadri Veseli zhvatin milionat e kosovarëve të varfër

  • 15 prill 2019 - 19:10
Deputetët dhe Kadri Veseli zhvatin milionat e kosovarëve të varfër

Nesër në gazetën me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se si i shpenzuan deputetët vetëm për 3 muaj, 50 mijë euro për hotele dhe mëditje, ndërkaq për dreka zyrtare mbi 22 mijë euro, vetëm gjate muajit korrik, gusht dhe shtator të vitit 2018?

Si u shpenzuan vetëm për 3 muaj nga deputetët e Kosovës për shpenzimeve telefonike hiq me pak se 13 mijë e 300 euro? Pse përderisa populli mezi po mbijeton dhe po largohet nga Kosova, deputetët e Kuvendit të Kosovës ne krye me shefin e tyre Kadri Veselin, shpenzojnë dhe zhvatin afro 90 mijë euro vetëm për hotele, mëditje, dreka dhe telefona, pa i përfshirë edhe shumë shpenzime të tjera? A ka degraduar në shkallen më të ultë Kuvendi i Kosovës? A duhet të shpërbëhet sa më shpejt kjo legjislaturë, e cila po cilësohet si më e dobëta e pas luftës!?

Lexojeni gazetën numër një në Kosovë, të përditshmen “Kosova Sot”.