Notre Dame, një ditë pas zjarrit

  • 16 prill 2019 - 11:01
Notre Dame, një ditë pas zjarrit

Parisianët janë zgjuar sot për të parë atë se çfarë ka mbetur nga zjarri masiv në katedralen e Notre Dame.

Zjarri u vu nën nën kontroll pas rreth nëntë orësh, duke shpëtuar vetëm struktura e saj.

Presidenti francez Emmanuel Macron u zotua të rindërtojë katedralen e shekullit të 12 duke e përshkruar incidentin si një “tragjedi të tmerrshme”. Qindra miliona euro tashmë janë premtuar.

 

Fotot që u publikuan sot nga brenda dhe jashtë katedrales tregojnë dëmet e shkaktuara nga zjarri.

(Kosova Sot)