Anton Quni ia përplasë Thaçit të gjitha në fytyrë: Ti je hajn, profiter e kriminel!

  • 26 prill 2019 - 16:56
Anton Quni ia përplasë Thaçit të gjitha në fytyrë: Ti je hajn, profiter e kriminel!

 Replika të mëdha me lloj-lloj akuza po ndodhin në komisionin hetimor për çështjen e gylenistëve, pas ardhjes së presidentit Thaçi për të dëshmuar para deputetëve.

Por dëshmia nuk po jepet nga ana e Thaçit, aty vetëm po replikohet.

E replika të ashpara po ndodhin mes Anton Qunit e Hashim Thaçit.

Pasi Thaçi i tha Qunit se një këmbë e ka mbajtur në Kosovë e tjetrën në Shqipëri gjatë kohës së luftës. Quni i replikoi duke i thënë “Ti je hjan, profiter e kriminel”.

Ndryshe, replika janë zhvilluar ndërmjet gjithë anëtarëve të komisionit. 

Aty janë përmendur fjalët si frikacak, mercenar, “të dua”, zvarranik etj.

Përplasja e ashpër Thaçi-Quni: Je tutë në luftë pse po tutesh tash – Mos shpif se i shkoj deri në fund kësaj pune

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe deputeti i LDK-së Anton Quni janë përplasur mes vete për kohën e luftës.

Thaçi e ka quajtur frikacak dhe mercenar Anton Qunin duke ia rikujtuar se ka qenë në UÇK ushtar me pagë.

Kjo përplasje ka filluar kur deputeti Quni i ka thënë Thaçit se është frikësuar në luftë. 

Hashim Thaçi:  Ti kur flet për luftë mos u djersit, se në luftë ke qenë nga fundi. Një këmbë e ke pas në Shqipëri një në Kosovë. Je hi në Kosovë pasi u hy NATO  në Kosovë. Ke luftuar, ke qenë një mercenar luftëtar. Je një Boshko Buhë i paguar. Duhet me të ardh turp. Ti mercenari qe ke luftu atje, asnjë ditë nuk e ki luftë në Kosovë”.

Për luftën janë përplasur me vete edhe deputeti i PDK-së Hajdar Beqa dhe deputeti Quni.

(Kosova Sot)