Hyn në libër të Guinnes, kroati shtyn veturën për 100 kilometra

  • 29 prill 2019 - 12:50
Hyn në libër të Guinnes, kroati shtyn veturën për 100 kilometra

Kroati Tomislav Lubenjak hyri në librin e rekordeve ”Guinness”, pasi ka shtyrë një automjet me peshë 730 kilogramë për 100 kilometra.

Lubenjak, i cili gjatë 17 orëve ka shtyrë me duar automjetin nëpër rrugët e kryeqytetit të Kroacisë, Zagreb, ka thyer rekordin e mëparshëm prej 83 kilometrash. Kroati tërhoqi vëmendjen e qytetarëve dhe turistëve, ndërkohë që shoqërohej

(Kosova Sot)