Nëna la pas djalin gjashtëvjeçar pasi humbi betejën me kancerin

  • 29 prill 2019 - 16:00
Nëna la pas djalin gjashtëvjeçar pasi humbi betejën me kancerin

Një nënë e re ka lënë pas të birin gjashtëvjeçar pasi vdiq nga një formë e rrallë e kancerit.

Naomi Knighton, nga Alvaston, vdiq e rrethuar nga motrat, nëna dhe vëllai i saj më 11 prill

Infermierja kishte luftuar me një formë agresive të leukemisë që prej adoleshencës dhe kishte pësuar dy transplantime të palcës së eshtrave dhe kimioterapi.

Motra e saj Kirsty tha se Naomi luftoi deri në fund – edhe pse mjekët i thanë asaj se kishte vetëm edhe një 24 orë për të jetuar.

(Kosova Sot)