Gjenerali i ushtrisë kroate, pritet me ceremoni në Ministrinë e Mbrojtjes

  • 11 qershor 2019 - 09:37
Gjenerali i ushtrisë kroate, pritet me ceremoni në Ministrinë e Mbrojtjes

Gjenerali Mirko Shundov, shefi i shtabit të Forcave të Armatosura të Kroacisë, është pritur me ceremoni ushtarake në Ministrinë e Mbrojtjes së Kosovës.

Më pas ai ka zhvilluar takime të ndara me kreun e FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe ministrin e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës, Rrustem Berisha.

Gjenerali i ushtrisë kroate, do të takohet me kreun e Qeverisë, Ramush Haradinaj.

Shundov do të vizitojë edhe kompleksin memorial “Adem Jashari”.

(Kosova Sot Online)