Rrëfimi i burrit që ka gruan 40 vjet më të vjeter

  • 13 qershor 2019 - 16:45
Rrëfimi i burrit që ka gruan 40 vjet më të vjeter

Çifti me 40 vite diferencë thotë se janë të lumtur, pavarësisht shikimeve të vëngërta që u hedhin njerëzit.

Çifti me 40 vite diferencë thotë se janë të lumtur, pavarësisht shikimeve të vëngërta që u hedhin njerëzit.

Edna Martin është 83 vjeçe, dhe ajo thotë se ka një jetë seksuale të shëndetshme me bashkëshortin e saj 44-vjeçar, Simonin, dhe se i kalojnë mbrëmjet duke u përkëdhelur në divan si adoleshentë.

Çifti u martua 14 vite më parë, kur ajo ra menjëherë në dashuri me Simonin pasi e dëgjoi duke luajtur organo.

Miqtë e tyre cinikë thanë se “gjyshja po kërkonte argëtim me një djalë të ri”, por Edna thotë se nuk i bëjnë më përshtypje.

“Shpesh ndalojmë në mes të rrugës dhe këmbejmë një puthje të gjatë. Ecim nëpër supermarket dorë për dore dhe unë e kap ndonjëherë nga vithet. Ai më rregullon rripin e reçipetave kur rrimë në radhë te kasa. Bëjmë çdo gjë që bëjnë të gjitha çiftet e reja”, thotë Edna.

Image
Image
Image
Image
Image

(Kosova Sot Online)