Sot diplomojnë kadetët e FSK-së

  • 27 qershor 2019 - 08:16
Sot diplomojnë kadetët e FSK-së

Sot mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata e vitit 2019.

Ky aktivitet do të zhvillohet në orën 11:00 në kazermën “Skënderbeu” të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes në Ferizaj.

I pranishëm në diplomimin e këtyre kadetëve do të jetë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

(Kosova Sot Online )