Kosova dhe Shqipëria mbajnë seminarin për mësimdhënësit e diasporës

  • 31 korrik 2019 - 07:50
Kosova dhe Shqipëria mbajnë seminarin për mësimdhënësit e diasporës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Republikës e Shqipërisë, nga sot deri më 3 gusht do të organizojnë “Seminarin e XV Kombëtarë me Mësuesit/et e Gjuhës Shqipe dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë “Prizreni 2019 ”.

Seminari do të mbahet në në Prizren , ndërsa hapja e punimeve do të bëhet në ora 14 00.

Në këtë Seminar, pritet të marrin pjesë mësimdhënës të të gjitha viseve shqiptare që jetojnë dhe veprojnë në mërgim.

(Kosova Sot Online)