Shtylla Elektrike e rrëzuar para banesës në Fushë Kosovë, KEDS nuk ndërhyn

  • 10 gusht 2019 - 10:52
Shtylla Elektrike e rrëzuar para banesës në Fushë Kosovë, KEDS nuk ndërhyn

Banorët e Fushë Kosovës kanë dërguar disa pamje në adresë për media ku shihet shtylla elektrike e rrëzuar pranë shkallëve të banesës.

Banorët janë ankuar se Policia dhe KEDS nuk kanë ndërhyrë për të hequr shtyllën elektrike as pas 24 orëve.

E kjo gjendje shihet në rrugën Dardania të Fushë Kosovës, Apollonia A28, Hyrja 5.

Banorët shprehen të rrezikuar nga papërgjegjësia e organeve kompetente.

  

Image

 

 

 

(Kosova Sot Online)