Pas asaj që gjeti në oborr, burri nga Deçani nuk ndihet i sigurt në shtëpinë e tij

  • 14 gusht 2019 - 15:06
Pas asaj që gjeti në oborr, burri nga Deçani nuk ndihet i sigurt në shtëpinë e tij

Pas asaj që gjeti në oborr, një qytetar nga Deçani nuk ndihet i sigurt në shtëpinë e tij 14 minuta më herët të shqetësuar nga të shtënat me armë

Ahengjet familjare po vazhdojnë të festohen me armë. Kjo dukuri po i shqetëson qytetarët duke mos qenë të sigurt as në shtëpitë e tyre.

Një qytetar nga Deçani ka shpërndarë disa fotografi në Facebook ku shihet se një plumb qorr ka përfunduar në gypin për ujitje në oborrin e tij.

“Ja sa jemi të sigurt në shtëpitë tona! Gazmendet familjare dhe dasmat duhet festuar me zemër dhe jo plumba! Këtë plumb, sot e gjata në oborrin e shtëpisë time dhe sinqerisht u shqetësova për fëmijët e mi”, ka shkruar ai.

Image

(Kosova Sot Online)