Fillojnë punimet në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc

  • 14 gusht 2019 - 15:39
Fillojnë punimet në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të enjten (15.08.2019) merr pjesë në fillimin e punimeve në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc, komuna e Rahovecit, investim i MIT.

Vendi: FashtiRatkoc (Te rrugët e vreshtave)

Ora: 10:00

Ftojmë medien tuaj ta përcjellë këtë aktivitet të ministrit Pal Lekaj.ë

(Kosova Sot Online)