Miratohet marrëveshja financiare për IPA, ka vota për shpërndarjen e Kuvendit

  • 22 gusht 2019 - 10:29
Miratohet marrëveshja financiare për IPA, ka vota për shpërndarjen e Kuvendit

Me vota 103 vota pro dhe asnjë kundër ka kaluar marrëveshja kombëtare IPA.

Deputetët kanë votuar për këtë pikë të rendit të ditës në seancën e jashtëzakonshme që u parapa të mbahet sot.

Pikë tjetër e rendit të ditës pas kësaj marrëveshje është edhe ajo e shpërndarjes së Kuvendit, që do t’i hapë rrugë shkuarjes në zgjedhje të jashtëzakonshme.

(Kosova Sot Online)