Kush e sheh këtë person le të lajmërohet menjëherë në polici

  • 24 gusht 2019 - 07:49
Kush e sheh këtë person le të lajmërohet menjëherë në polici

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë e ka shpallur sot në kërkim Dukagjin Ademajn nga fshati Lubovë i Komunës së Istogut.

Ademaj është i kërkuar për 2 raste për vjedhje të rëndë dhe 2 raste tjera për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në kërkesën e Policisë.

I dyshuari po kërkohet nga Gjykata Themelore në Pejë.

Image

(Kosova Sot Online)