Haki Abazi dhe Dardan Molliqaj rrihen pas debatit në një emision!

  • 11 shtator 2019 - 22:44
Haki Abazi dhe Dardan Molliqaj rrihen pas debatit në një emision!

Pas debatit në një emision, Dardan Molliqaj I PSD’së dhe Haki Abazi i Vetëvendosjes janë përleshur fizikisht.

Molliqaj dhe Abazi i kanë vazhduar përplasjet mes vete edhe pas përfundimit të emisionit.

Pas ofendimeve, debati i tyre ka eskaluar në fizike.

(Kosova Sot Online)