Berisha: Pas Rames, Hahn ka përgjegjësi për mos hapjen e negociatave

  • 22 tetor 2019 - 23:32
Berisha: Pas Rames, Hahn ka përgjegjësi për mos hapjen e negociatave

Ish-kryeministri Sali Berisha, tha se pas kryeministrit Rama, komisioneri Johannes Hahn ka përgjegjësi për mos hapjen e negociatave. Sipas Berishës nuk mund të shkruhet një raport për 4 vite radhë pa asnjë kusht.

Sali Berisha: Nëse ka njeri përgjegjës mbi tokë për këtë dramë, se kjo është dramë. Më është kujtuar shumë herë këto ditë shprehja e Dante Aligerit “Nuk ka dhimbje më të madhe të kujtosh kohërat e mira në zi”. Të kujtosh etapat që bëmë në procesin e integrimit dhe tani murit me kokë, raporton tv ora.

Komisioneri Hahn, pas Edi Ramës edhe ai ka një përgjegjësi. Të shkruajë 4 vite radhë raportin pa asnjë kusht, pa asnjë kusht, pa asnjë kusht…

(Kosova Sot Online)