Bie bora e parë në Kosovë

  • 10 nëntor 2019 - 09:13
Bie bora e parë në Kosovë

Përderisa në kryeqytet po mbrtërojnë temperatura të nxehta, ka vende në Kosovë ku ka filluar të bie borë.

Në Brezovica tashmë ka rënë bora e parë.

Edhe pse jemi në muajin nëntor, në Kosovë po vazhdojnë të jenë temperaturat e nxehta.

Eksperti i meteorologjisë dhe profesori universitar, Sylë Tahirsylaj ka bërë të ditur së nga java e tretë e këtij muaji pritet të ketë ndryshime të motit.

 

The first snow on Brezovicaë

Posted by Brezovica.info on Saturday, November 9, 2019

(Kosova Sot Online)