Momentalisht ajër më të ndotur se Prishtina kanë veç dy vende

  • 21 nëntor 2019 - 20:38
Momentalisht ajër më të ndotur se Prishtina kanë veç dy vende

Ajri i qytetit të Prishtinës aktualisht konsiderohet ndër më të ndoturit në glob. Madje ajrin më të ndotur se ne në Prishtinë e kanë vetëm Pakistani dhe India.

Në listën e shteteve më ajrin më të ndotur në glob janë edhe Bangladeshi, Vietnami, Kina, Mongolia e Nepali.  

Sipas matjeve aktuale, ajri në Kosovë konsiderohet i pashëndetshëm.

Madje lajmin për ajrin e pashëndetshëm në kryeqytet sot e kanë konfirmuar edhe monitorët e vendosur nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapsinor.

Image

(Kosova Sot Online)