Sejdiu: Mbi 400 mijë persona i besuan projektit VV – LDK, filloni punën

  • 06 dhjetor 2019 - 13:50
Sejdiu: Mbi 400 mijë persona i besuan projektit VV – LDK, filloni punën

Ish-deputeti Korab Sejdiu ka shkruar se mbi 400 mijë pesona i kanë besuar projektit VV – LDK në zgjedhjet e gjashtë tetorit, derisa të dy partitë duhet të kenë veprime të menjëhershme dhe progres të pavonuar për Kosovë.

Sejdiu ka shkruar në Facebook se VV e LDK-ja nuk  meritojnë spektakle dhe fyerje publike të ndërsjellta të nivelit adoleshent, por, veprime e që së bashku të fillojnë punën.

 

(Kosova Sot Online)