Varrosen pesë anëtarët e familjes Bllaca

  • 20 shkurt 2020 - 15:40
Varrosen pesë anëtarët e familjes Bllaca

Pesë kufomat e familjes Bllaca janë varrosur në varrezat e fshatit Cërnicë. Ata u gjetën të vdekur mesidtën e së martës në shtëpinë e tyre në lagjen “Bojana”.

Në ceremoninë e varrimit është parë edhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj.

Ndryshe, pesë anëtarët e kësaj familje u gjetën të vdekur në shtëpinë e tyre në lagjen “Bojana”, të martën. Sipas Prokurorisë së Gjilanit, zyrtarja policore Valdete Bllaca dyshohet se ka vrarë prindërit, dy vëllezërit dhe më pas veten.

Image

(Kosova Sot Online)