Driton Selmanaj citon një thënie të Ibrahim Rugovës

  • 26 mars 2020 - 17:04
Driton Selmanaj citon një thënie të Ibrahim Rugovës

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka cituar një thënie të ish-presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Në llogarinë e tij në Facebook, Selmanaj, ka shkruar thënien e Rugovës, se në jetë duhet të kesh vullnet dhe durim, se të mirat vijnë pastaj.

“Në jetë, duhet pasur vullnet dhe durim, të mirat vijnë pastaj!” Ibrahim Rugova”, ka shkruar Selmanaj.

(Kosova Sot Online)