130 euro për ata që mbesin pa punë, 41 milionë për pagat në sektorin privat, lexoni Pakon Emergjente Fiskale

  • 31 mars 2020 - 08:00
130 euro për ata që mbesin pa punë, 41 milionë për pagat në sektorin privat, lexoni Pakon Emergjente Fiskale

Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Pakon Emergjente Fiskale nga e cila pritet të mbështeten bizneset, pensionerët, anëtarët e skemave sociale, komunat dhe pagesa shtesë për punëtorët e administratës shtetërore.

Mjetet për financimin e pakos emergjente, Qeveria në detyrë synon që t’i sigurojë përmes kredisë në institucionet financiare ndërkombëtare dhe emetimit të letrave me vlerë.Propozim vendimi është votuar në Qeverinë e Kosovës.

Këtu është propozim-vendimi i plotë i Qeverisë:

(Kosova Sot Online)