IKSHPK’ja me apel për qytetarët: Mos dilni nga shtëpia, mos u grumbulloni

  • 04 prill 2020 - 17:02
IKSHPK’ja me apel për qytetarët: Mos dilni nga shtëpia, mos u grumbulloni

Institui Kombëtar i Shëndetësisë Publike u ka bërë edhe njëherë apel qytetarëve që të rrijnë në shtëpi dhe të mos grumbullohen.

IKSHPK’ja u ka bërë thirrje qytetarëve që t’u përmbahen rekomandimeve të tyre, të ruajnë higjienën sepse kjo ua shpëton jetën.

IKSHPK po ashtu ka thënë që duhet së bashku ta frenojnë përhapjen e virusit.

(Kosova Sot Online)