Lajmi i fundit: Ministria e Arsimit anulon testin e arritshmërisë

  • S.A /
  • 06 gusht 2020 - 12:22
Lajmi i fundit: Ministria e Arsimit anulon testin e arritshmërisë

Ministria e Arsimit ka vendosur ta anulojë testin e arritshmërisë për klasët e 9-ta për vitin shkollor 2019/2020  në të gjithë vendin.

MASH ka thënë se se ky  vendim ka ardhur si pasojë e gjendjes me pandeminë e coronavirusit dhe më qëllim ruajtjen e shëndetit të nxënësve dhe personelit arsimor.

Vendimi i plotë:

Image

 

 

(Kosova Sot Online )