Gjykata Speciale fton një veteran të UÇK’së

  • A.P /
  • 01 dhjetor 2020 - 19:21
Gjykata Speciale fton një veteran të UÇK’së

Dega e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Lipjan, ka njoftuar për ftimin e Shefqet Bylygbashit, veteran, në cilësinë e dëshmitarit.

Kjo degë, përmes një njoftimi në ‘Facebook’, ka treguar se veterani i apostrofuar duhet t’i përgjigjet thirrjes më 8 dhjetor të këtij viti.

“Veteranë të respektuar të UÇK-së, dhe ju Qytetarë të Kosovës, ju njoftoj se sot ju ka konfirmuar ftesa nga Gjykata specijale me seli në Hag Veteranit të UÇK-së z. Shefqet Bylygbashi, si dëshmitar i kësaj Gjykate. Shefqeti sipas ftesës duhet të lajmrohet më datë 08. 12. 2020.


(Kosova Sot Online)