Hysni Gucati nuk është në gjendje të mirë shëndetësore

  • E.K /
  • 09 November 2022 - 14:19
Hysni Gucati nuk është në gjendje të mirë shëndetësore

Hysni Gucati nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Familjarët e Hysni Gucatit kanë njoftuar KMDLNj-në se gjendja e Hysni Gucatit është përkeqësuar, transmeton "Kosova Sot Online".

“Mbrëmë , nga familjarë të Hysni Gucatit KMDLNj është informuar se gjendja shëndetësore e Hysni Gucatit nuk është e mirë dhe se përkeqësimi është pasojë e një intervenimi kirurgjik të komplikuar pas të cilit ishte edhe një intervenim tjetër kirurgjik që zgjati tre orë”.

(Kosova Sot Online)