A e dini sa kocka kanë fëmijët e vegjël - OK KIDS - Kosova Sot
A e dini sa kocka kanë fëmijët e vegjël

A e dini sa kocka kanë fëmijët e vegjël

Dihet që një i rritur ka më pak kocka se një fëmijë i vogël, e megjithatë ajo çfarë jo të gjithë e dinë, është fakti se përse ndodh kjo,transmeton “Kosova Sot Online”.

Poashtu kockat e fëmijëve ngjiten më shpejt pas thyerjes sesa të të rriturve.

Foshnjet, sipas studimeve, kanë afërsisht 350 kocka në të gjithë trupin e tyre. Me kalimin e viteve, kur njeriu rritet, kockat bashkohen me njëra-tjetrën dhe kështu, në moshë të rritur, një njeri ka 145 kocka më pak, ose 205 kocka gjithsej.

(Kosova Sot)

13 orë e 49 minuta më parë
17/12/18