A keni dëgjuar për këpucën më të vjetër - OK KIDS - Kosova Sot
A keni dëgjuar për këpucën më të vjetër

A keni dëgjuar për këpucën më të vjetër

Këpuca më  e vjetër 5.500 vjet është e bërë nga lëkura dhe është zbuluar në një shpellë të Armenisë në vitin 2010. Këpuca nga lëkura kishte bar brenda saj, ndërsa i ngjan këpucëve të indianëve të Amerikës, trasmeton gazeta Kosova Sot Online

Hulumtuesit mendojnë se bëhet fjalë për një këpucë të djathtë, ndërsa kjo na lë të mendojmë se çfarë ka ndodhur me këpucën e majtë! 

(Kosova Sot)

23 orë e 6 minuta më parë
13/12/18