Deputeti Etem Arifi sfidon drejtësinë kosovare, edhe Gjykata Kushtetuese e dështuar para mandatit ligjor

Deputeti Etem Arifi sfidon drejtësinë kosovare, edhe Gjykata Kushtetuese e dështuar para mandatit ligjor
Deputeti Etem Arifi sfidon drejtësinë kosovare, edhe Gjykata Kushtetuese e dështuar para mandatit ligjor

Hasan Preteni

  • 02 korrik 2020 - 16:06

Shkruan: Hasan Preteni

“I tërë sistemi i drejtësisë ka dështuar në tërësi. I politizuar, i pa dinjitetshëm, jo profesional dhe i shantazhuar. Me pastrimin e skenës politike duhet pastrim gjeneral i sistemit të drejtësisë. Në fakt ky nuk riparohet por duhet gjithçka nga e para”.

-Ky kuazi deputet ka vazhduar luftën me sistemin e ashtuquajtur, të drejtësisë së Kosovës. Ka bërë ankesë tani në “Apel”. Gjykata Kushtetuese është një tregim tjetër i dështimit. Sot e shtate muaj kjo e suspendon Ligjin për Paga ( 1 Nëntor 2019 është dashtë të hynë në fuqi) dhe ja orët e fundit të ditës së fundit ajo ende kalkulon. Për ato kalkulimet politike nuk e priste ditën e fundit por para kohe në mesnatë ajo vendoste për Qeverinë. E si vendosi po e shohim tani, çfarë cirkus Qeverie!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".