Po vjen paralajmërimi serioz i fundosjes së turpshme të diktatorit Putin

Po vjen paralajmërimi serioz i fundosjes së turpshme të diktatorit Putin
Po vjen paralajmërimi serioz i fundosjes së turpshme të diktatorit Putin

Skender Mulliqi

  • 17 March 2022 - 16:10

Shkruan: ANALISTI: Skënder Mulliqi

Të gjithë njerëzit e kësaj bote, dëshirojnë të janë të shëndosh fizikisht dhe psiqikisht, por nuk janë të gjithë. Duket së njerëzit e politikës më së shumti i atakojnë sëmundjet!Sëmundjet fizike dhe sëmundjet për pushtet absolut. Më të sëmuarit janë diktatorët. Në shtetet e vogla, kemi diktatorë të vegjël. Diktator i madh, është njeriu i një shteti të madh .

Bota njeh shumë diktatorë të vegjël dhe të mëdhenj, të cilët njerëzimit i kanë shkaktuar historikisht telashe të mëdha. Nuk ka më keq që diktatorin dhe te sëmurin më e pasur edhe president! Tash së mbrami e kemi një president të një shteti që është superfuqi në botë, e ky është Vladimir Putin. Flitet së është sëmur rëndë, apo ka qenë i sëmur qysh nga lindja. Kjo e dyta siq thuhet është më të leme, dhe kjo është sëmundja më e rrezikshme , së nuk ka shërim!Nuk e di a është edhe populli rusë i sëmur , kur presidentin e kanë të sëmur?!Ndoshta që të dytë ! Dhe, për tu shëruar rusët, duhet të shërohet presidenti Putin.

Shërim më të mirë për ukrainasit dhe përgjithësisht për njerëzimin, nuk do të kishte që ai të mos shërohet , por jo të zgjatë edhe shumë sëmundja e tij! Ai dhe ushtria famëkeqe ruse po identifikohen më germën shoviniste Z, të cilën po e shohim ngjitur mbi zingjiret e tankeve ruse, të cilën shkronjë po mundohen ta mbartin edhe në rajonin e Ballkanit. Për ata edhe lirisht mund të themi së presidenti i Rusisë nuk është i shëndosh. Mos u shëroftë kurrë! Dhe, nuk ka së si shërohet. Vdekja e Putinit, vrasja apo gjykimi i tij, janë shpëtim për popullin ukrainas dhe për të gjithë popujt liridashës të botës..Edhe nëse nuk donë më dhënë shpirt shpejtë, e ka detyrimin e Zotit dhe të popullit liridashës të Ukrainës , të cilët janë duke e goditur fortë në kokë dhe në trup, për të dhënë shpirt sahat e para…Amen…

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online