E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

  • 15 maj 2019 - 21:59
E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

Burri që ia bërë këtë miut të shkretë, mund të dëgjohet duke e “dënuar” miun përderisa e godet në kokë, hundë dhe bark.

Miu u lidh për një shishe të plastikës, për t’u dënuar për shkak se i kishte ngrënë kabllon e mbushësit të celularit burrit nga India, transmeton Gazeta Express.

Videoja e pabesueshme u shpërnda në internet nga Daily Mail dhe është bërë virale. Shikojeni: