Hapen gropa të mëdha në të gjithë Tokën, erdhi fundi

  • 18 qershor 2019 - 09:10
Hapen gropa të mëdha në të gjithë Tokën, erdhi fundi

Shumë ngjarje po ndodhin në planetin Tokë, të cilat mund të prodhojnë ndryshime në koren e saj.

Këto të çara që janë shfaqur në vitet e fundit pothuajse në të gjitha kontinentet, tregojnë se fundi është shumë pranë.

Kjo për shkak se ata janë shfaqur në një kohë të shkurtër dhe po bëhen mjaft kërcënuese për planetin tonë.

Image
Image

 

(Kosova Sot Online)