UFO-t në formë të cigares, prova më e mirë për ekzistencën e jashtëtokësorëve

  • 16 korrik 2019 - 10:56
UFO-t në formë të cigares, prova më e mirë për ekzistencën e jashtëtokësorëve

UFO-t në formë cilindrike, apo siç janë bërë të njohura edhe UFO-t në formë të cigares, kanë habitur njerëzimin për shekuj të tërë. Fakti që këta lloje UFO-sh janë interesant është që nuk kanë formë aerodinamike, gjë që ua pamundëson atyre të qëndrojnë pezull në ajër, mirëpo ata prapëseprapë arrijnë ta bëjnë një gjë të tillë.

Këta UFO, jo vetëm që rrinë pezull, mirëpo arrijnë edhe të bëjnë një sërë manovrash, të cilat nuk mund të shihen as nga aeroplanët ushtarakë. As hulumtuesit e dukurive paranormale nuk kanë arritur të gjejnë ndonjë shpjegim për këto forma UFO-sh dhe si rrjedhojë nuk kanë arritur t’u përgjigjen pyetjeve të panumërta, në mesin e të cilave edhe ato si: Kush po i dizajnon këto forma?

A janë të dizajnuara nga njerëzit? 

(Kosova Sot Online)