Çfarë u zbulua në sipërfaqën e Hënës!

  • 11 gusht 2019 - 16:38
Çfarë u zbulua në sipërfaqën e Hënës!

Duke analizuar disa fotografi të NASA-s nga dhjetori i vitit 1972, ufologjistët janë zbuluar kuben legjendare të qelqtë mbi një krater të Hënës. Shumica prej nesh e kanë dëgjuar tregimin rreth ekzistimit të kësaj kubeje të qelqtë. Ajo ishte aktualizuar edhe pesë vjet më herët, por më pas disi çuditërisht, kishte rënë në harresë. Kësaj here tregimi rreth saj shoqërohet me foto konkrete.

Thuhet se në këtë vend NASA gjeti një bazë të braktisur të alienëve, e cila ende ishte funksionale dhe më pas aty stacionoi 1000 marinsa amerikanë. Këtë e ka bërë të ditur hakeri i kompjuterëve, Gary McKinnon, gjatë disa intervistave që i ka dhënë. Nëse me të vërtetë këtu kemi të bëjmë me krater që është i mbuluar me kube të qelqtë, atëherë kjo fotografi mund të jetë ndër fotot e para të qytetit "Luna", sikur që është quajtur në të kaluarën. 

(Kosova Sot Online)