E frikshme: Zogjtë marrin formën e fytyrës së Putinit

  • A.P /
  • 09 korrik 2020 - 08:09
E frikshme: Zogjtë marrin formën e fytyrës së Putinit

Data: gusht 2015 Vendngjarja: Nju Jork, SHBA Disa alienë kanë aftësinë që t'i lëvizin disa gjëra dhe t'ju japin atyre forma, sikur që është tymi, retë, apo masat e krijesave të vogla, sikur që janë zogjtë. Ndonjëherë ata mjafton që ta mendojnë ndonjë gjë, e mendimi i tyre të ndikojë te objektet dhe gjallesat, duke marrë formën e dëshiruar nga ta.

Alienët shpesh komunikojnë në këtë mënyrë dhe shpezët duket se nuk e kanë problem që ta kuptojnë këtë formë të komunikimit. Ky mund të jetë shpjegimi i dukurisë së frikshme dhe të pashpjegueshme, kur një tufë zogjsh në Nju-Jork u pa duke marrë formën e fytyrës së presidentit rus. Për më tepër, kjo pamje u transmetua nga një rrjet TV rus. Ekziston edhe video incizimi, që në "YouTube" është postuar nga Sheryl Gilbert. 

(Kosova Sot Online)