Toka dhe Dielli do të rreshtohen në mënyrë të përsosur

  • A.P /
  • 30 tetor 2020 - 15:14
Toka dhe Dielli do të rreshtohen në mënyrë të përsosur

Ky muaj ka qenë emocionues për të apasionuarit pas yjësisë. Përveç Hënës Blu, që do ndodhë në Halloween, Marsi do të jetë veçanërisht i ndritshëm në qiellin e natës gjatë gjithë tetorit për shkak të afërsisë së tij me Tokën.

Më 13 tetor, do të ndodhë një ngjarje e referuar si “opposition” (kundërshtimi). Kjo do të thotë se Marsi, Toka dhe Dielli do të rreshtohen në mënyrë të përsosur, me Tokën në mes.

Kurdo që kjo të ndodhë, Marsi arrin pikën e tij më të lartë pikërisht rreth mesnatës dhe perëndon në lindje të diellit.

(Kosova Sot Online)