Eksperti i UFO-ve thotë se ‘ora po troket’ në zbulimet e mundshme sizmike

  • G.G /
  • 11 janar 2021 - 11:03
Eksperti i UFO-ve thotë se ‘ora po troket’ në zbulimet e mundshme sizmike

Një ekspert britanik i UFO-ve ka thënë se ‘ora po troket’ në zbulimet e reja në lidhje me fenomenin që mund të ketë domethënie në të gjithë botën.

Nick Pope pretendoi se një task forcë e ngritur nga Qeveria e SHBA-së për të shqyrtuar provat tashmë ka ndarë disa zbulime të përkohshme me homologët e saj britanikë.

Papa, i cili drejtoi tryezën e qeverisë tashmë të shuar të UFO-ve, ka ndjekur zhvillimet intriguese që ai beson se mund të çojnë në zbulime sizmike këtë vit

Ai tha se burimet i kanë thënë se Ministria e Mbrojtjes (MM) po shikon pamjet pavarësisht nga qëndrimi i saj zyrtar se nuk ka interes në UFO

Papa foli ndërsa Komiteti i Inteligjencës i Senatit pret një raport të hollësishëm mbi fenomenin nga Drejtori i Inteligjencës Kombëtare në Departamentin e Mbrojtjes, i cili do të pritet këtë verë. Në mars të vitit të kaluar, Pentagoni zgjoi interesin global për UFO-t duke lëshuar tre video të deklasifikuara duke treguar ato që i përshkroi si ‘fenomene ajrore të pashpjegueshme’.

Pilotët e e marinës filmuan objekte të çuditshme që fluturonin. Çuditërisht, Pentagoni lëshoi ëvideot pa pasur ndonjë detyrim për ta bërë këtë.

Papa tha: Po ndërtohet një moment dhe nuk ka tym pa zjarr. “Ora tani po troket në kërkesën e Komitetit të Inteligjencës së Senatit për një raport mbi fenomenin UFO nga Drejtori i Inteligjencës Kombëtare. Një përgjigje pritet brenda 180 ditëve nga miratimi i projekt-ligjit të ndihmës COVID-19, sepse ky projekt-ligj përmbante Aktin e Autorizimit të Inteligjencës, ku artikulohej kërkesa për UFO”.

Papa tha: Unë jam i vetëdijshëm që Task Forca e UAP-it ka ndarë disa gjetje të ndërmjetme me Mbretërinë e Bashkuar dhe aleatët e tjerë, por unë nuk e di nëse Ministria e Mbrojtjes është angazhuar zyrtarisht me SHBA-në për këtë, apo thjesht ka shënuar gjetjet.

“Zyrtarisht, pozicioni i Ministrisë së Mbrojtjes është se ata nuk janë më të interesuar dhe nuk kanë qenë që kur hetimet e UFO-ve u përfunduan në fund të vitit 2009. Sidoqoftë, unë e kuptoj nga burime të besueshme dhe të vendosura mirë se kjo nuk është plotësisht e saktë”, tha Papa.

Ish shefi izraelit i sigurisë hapësinore Haim Eshed gjithashtu rriti interesin për të pashpjegueshmit muajin e kaluar pasi pretendoi se alienët kanë bërë kontakt me njerëzimin, me Donald Trump që ishte në dijeni, por ishte nën udhëzime për ta mbajtur atë të fshehtë në mënyrë që të parandalonte panikun. 

(Kosova Sot Online)