Një UFO midis stuhisë

  • A.P /
  • 24 prill 2021 - 14:49
Një UFO midis stuhisë

Dëshmitarët pohojnë se ishte një shtrëngatë e madhe derisa retë dukeshin shumë të dendura. Më shumë dukej si një tornado se sa një re e stuhisë. Ata kishin bërë rreth tetë foto për sa hap e mbyll sytë dhe më pas në foto vërehej një objekt që dukej shumë qartë. Nuk kishte asnjë zë të vetëm, e madje as erë nuk kishte.

Ndoshta një objekt i pa identifikuar që ndryshe njihen edhe si UFO, që po fluturonte apo ishte ndonjë fluturake sekrete amerikane, kjo nuk dihet. Dëshmitarët thonë se janë të bindur që kjo ishte një UFO midis një shtrëngate.


(Kosova Sot Online)