Ja lista me emra ilirë që nuk i keni dëgjuar më parë

  • A.P /
  • 07 May 2023 - 09:36
Ja  lista me emra ilirë që nuk i keni dëgjuar më parë

Jeni në një pritje të ëmbël dhe po mendoni për emrin që do i vini fëmijës që po vjen në jetë?

Mos u mendoni shumë të gjeni emra të huaj për fëmijën tuaj.

 

Ja një listë me emra të vjetër ilirë të cilët janë fantastikë.

Po po, janë emra fantastikë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”,  shumicën e të cilëve nuk i keni dëgjuar ndonjë herë.
Si ju duken emrat Siloria, Jolka, Andata, Daorsa për vajza?

Po emrat Etrit, Jorik, Kail, Tedian për djem?

Image

(Kosova Sot Online)