Reçeta e Cekës: TOPTHA ME ARRA TË BLUARA - Reçeta - Kosova Sot
Reçeta e Cekës: TOPTHA ME ARRA TË BLUARA

Reçeta e Cekës: TOPTHA ME ARRA TË BLUARA

PËRBËRËSIT:

• 300 gr arra të bluara, • 300 gr sheqer pluhur, • 3 kokrra vezë, • 100 gr çokolatë, • 200 gr gjalpë ose margarinë të zbutur. Vezët tunden me sheqer dhe margarinë të zbutur. Shtohen arrat e bluara, çokollata e zbutur mirë dhe me këtë masë formohen topthat, të cilat kalohen në arra të bluara dhe vendosen në vend të ftohtë gjer në përdorim.

(Kosova Sot)

2 orë e 14 minuta më parë
18/12/18