Receta e Cekës: Fletë çokollade - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekës: Fletë çokollade

Receta e Cekës: Fletë çokollade

 Fletët e trëndafilit lahen dhe thahen. Kthehen nga pjesa e kundërt dhe lyhen me çokollatë të shkrirë në avull. Mund të lyhen me brushë ose lugë. Lihen për një kohë në vend të ftohtë dhe sa të forcohet çokollata, largohen me kujdes fletët e vërteta, kurse nga çokollata mbetet gjethi i bukur me të cilin zbukurohet torta ose deserti. Nëse dëshirohen gjethe të lakuara, ato vihen mbi hollues, ku edhe e marrin formën e dëshiruar. 

(Kosova Sot)

7 orë e 47 minuta më parë
15/12/18