Receta e Cekës: Puding me lëng pemësh

  • 10 tetor 2019 - 14:40
Receta e Cekës: Puding me lëng pemësh

PËRBËRËSIT:


• 2 q. puding,
• 1 lit. kompot pemësh,
• lëngu dhe lëvorja e limonit,
• pemë sipas zgjedhjes,
• rum.
Pemët priten në copa të vogla,u hidhen lëngu e lëvorja
e limonit,sheqer dhe 2-3 lugë rum. Zihet pudingu me
kompot sipas udhëzimit në qeskë. Pemët derdhen në
misuri të vegjël dhe mbi pemë derdhet pudingu i nxehtë. Zbukurohen me ajkë ose pemë.

(Kosova Sot Online)