PO DESHËT TA SHKRINI DHJAMIN NË BEL, PIJENI KËTË ÇAJ - Shëndetësia - Kosova Sot
PO DESHËT TA SHKRINI DHJAMIN NË BEL, PIJENI KËTË ÇAJ

PO DESHËT TA SHKRINI DHJAMIN NË BEL, PIJENI KËTË ÇAJ

Nëse dëshironi të humbni në peshë, këto janë lajme të mira për juve. Ky është lëngu që mundëson humbje të shëndetshme dhe të shpejtë në peshë.

Zbulimi i ri thotë se të gjithë ata që duan të humbin në peshë, fshehtësia është në lëngun magjik, e përbërësin me gjasë e keni në kuzhinë.

Studimet amerikane dëshmojnë se çaji i zi përshpejton humbjen në peshë. Kjo ndodh për faktin se ky lloj i çajit përmban molekula që përshpejtojnë punën e zorrëve dhe përshpejtojnë metabolizmin. Po ashtu, çaji i rregullon bakteret në organizëm dhe parandalon mbipeshën. 

(Kosova Sot)

16 orë e 42 minuta më parë
14/12/18