PËR SHTATË DITË HUMBNI PESË KILOGRAMË ME DY PËRBËRËS QË I KENI NË SHTËPI - Shëndetësia - Kosova Sot
PËR SHTATË DITË HUMBNI PESË KILOGRAMË ME DY PËRBËRËS QË I KENI NË SHTËPI

PËR SHTATË DITË HUMBNI PESË KILOGRAMË ME DY PËRBËRËS QË I KENI NË SHTËPI

Japonezi Hitoshi Vatanabe ka shkruar librin në të cilën ai merret për humbjen e 18 kilogramëve me banane. Nëse dëshironi ta testoni metodën e tij, është me rëndësi që bananet t'i konsumoni me ujë të vakët, sepse ky përbërës e përshpejton metabolizmin. Për kafjall nevojitet t'i hani dy banane me një gotë ujë të vakët, shujtat e tjera mund t'i hani sipas dëshirës. Me rëndësi është të mos darkoni pas orës 18 dhe midis shujtave të hani banane me ujë të vakët. Ëmbëlsirat që i hani i zëvendësoni me banane dhe pini dy litra ujë dhe suksesi nuk mungon. 

(Kosova Sot)

20 orë e 23 minuta më parë
17/01/19