Studimi zbulon: Çaji, pija e gjenive… - Shëndetësia - Kosova Sot
Studimi zbulon: Çaji, pija e gjenive…

Studimi zbulon: Çaji, pija e gjenive…

Në ditë të vështira kreativiteti arrin nivele të ulëta, prandaj nëse profesioni juaj ose shkolla ka të bëj me të qenit kreativ çaji i zi do t’iu ndihmojë që të arrini atje ku doni. Pjesë e studimit që nxorri këtë përfundim janë bërë 50 studentë, të cilët u ndanë në dy grupe dhe njëri grup piu ujë, tjetri çaj të zi. Pas konsumimit iu dha si detyrë të dizenjonin një ndërtesë dhe të gjenin emrin për një restorant të ri që do të  hapej.  Si rezultat në pikë studentët të cilët konsumuan çaj, patën një total pikësh 6.54. 4.11 dhe ata që pinë ujë 6.03, 3.78. Prandaj nëse e ndjeni veten “të padobishëm” në momente të caktuara provojeni këtë metodë

(Kosova Sot)

4 orë e 25 minuta më parë
18/01/19