- Shëndetësia - Kosova Sot
TË BARDHËT E VEZËS NGA PULA E ZEZË SHËRON HEMORROIDET

TË BARDHËT E VEZËS NGA PULA E ZEZË SHËRON HEMORROIDET

Të bardhët e vezëve konsiderohen i ftohtë dhe i lagësht.

Nëse merrni një vezë nga pula e zezë, ndani të bardhët e saj, kjo ndihmon në masë të madhe për të gjithë ata që vuajnë nga hemorroidet.

Pastroni një peshqir me ujë të ngrohtë, aty vendosni të bardhët e vezës nga pula e zezë më pas e aplikoni në zorrë të trashë dhe e mbani gjatë natës.

Në bazë të asaj që shumë persona e kanë dëshmuar, kjo gjendje shpejt do të përmirësohet. 

(Kosova Sot)

6 orë e 24 minuta më parë
19/02/19