Si t'i pastroni zorrët nga mukoza, helmet dhe shtresat me fekale? - Shëndetësia - Kosova Sot
Si t

Si t'i pastroni zorrët nga mukoza, helmet dhe shtresat me fekale?

Dihet mirë se për t'i liruar nga shumë sëmundje, duhet pastruar zorrët nga mukoza, shtresat fekale dhe parazitët e tjerë. Këto e helmojnë sistemin tonë dhe organizmin, duke na sjellë shumë dëme. Nëse vuani nga kapsllëku, diabeti, pesha e tepërt, kjo do të thotë se metabolizmi është çrregulluar.

PASTRIMI I ZORRËVE ME MIELL NGA FARAT E LIRIT

Kjo metodë mundëson normalizimin e shpejtë dhe shkrirjen e shtresave dhjamore. Ka efekt pozitiv në rregullimin e metabolizmit lipoid. Mielli nga farat e lirit është në gjendje të absorbojë dhe eliminojë helmet në organizëm, ulin kolesterolin në gjak. Receta: 3 javë në vend të kafjallit konsumoni këtë përgatitje: Java e parë: 1 lugë miell të lirit të përzier me 100 ml kefir. Java e dytë: 2 lugë miell të lirit përzier me 150 ml kefir. Java e tretë: 3 lugë miell të lirit të përzier me 200 ml kefir. Nëse nuk gjeni mille të lirit, atëherë blini fara të lirit dhe më pas i bluani. Mos përgatitni shumë ushqim si ky, më së miri të jetë i freskët sa herë që ta konsumoni në mëngjes. Detyrimisht pini 2 litra ujë në ditë. 

(Kosova Sot)

14 orë e 1 minuta më parë
15/12/18