Konsumojeni çajin e gjelbër përditë, do t’i ndjeni këto ndryshime në organizëm

  • 03 prill 2019 - 13:20
Konsumojeni çajin e gjelbër përditë, do t’i ndjeni këto ndryshime në organizëm

Çaji i gjelbër sjell shumë dobi, si për trupin po ashtu edhe për trurin. Tashmë është në trend si produkt për detoksikim, porse përdorimi i tij daton qindra mijëra vite prapa në Azi, ku është përdorur si alternativë në mjekësi. Në fakt, konsiderohet si një armë kundër kancerit. I ftohtë apo i ngrohtë, çaji i gjelbër sjell shumë dobi për trupin e njeriut, midis tyre:

1. Përmirëson shëndetin e tretjes;

2. Do të ndiheni më të relaksuar dhe do të keni më shumë energji;

3. Lëkura do t’ju shkëlqejë;

4. Po ashtu është i shkëlqyeshëm për trurin e njeriut;

5. Parandalon shenjat e hershme të plakjes.

(Kosova Sot)